Opplev Selbu

by admin | februar 13, 2014 8:25 am

 Opplev Selbu og bygda rundt.

Rundt Selbusjøen, i Selbu sentrum og langs elva Nea, ligger det mange trivelige steder som tilbyr overnatting, servering, båtutleie, friluftsaktiviteter og historiske opplevelser. Flere av disse ligger i gåavstand fra brygger og småbåthavner.

Trykk på overskrift for å besøke hjemmesiden.

 

 

Selbusjøen Hotell

Selbusjøen Hotell og Gjestegård. Overnatting, servering, båtutleie, vannski og utleie av sykkel. Selbusjøen Hotell og Gjestegård er stolt medlem av De Historiske Hoteller og Spisesteder og ligger kun en halvtime fra Trondheim Lufthavn Værnes og knapt en time fra Trondheim. Selbusjøen Hotell og Gjestegård ligger ved Selbusjøen, gåavstand fra brygge.

Camp Eggen

Camp Eggen tilbyr et bredt spekter av tilbud og aktiviteter. Vårt tilbud er rettet mot private arrangement og tilrettelagte arrangement for næringslivet. Låven brukes til både selskaper og aktiviteter. Camp Eggen ligger midt i Selbu, like ved Selbusjøen Hotell og Gjestegård og Årsøya Fritidspark Camp Eggen ligger like ved Selbusjøen, gåavstand fra brygge.

Selbu Camping

Selbu Camping ligger i utløpet av Garbergselva ved Selbusjøen Gåavstand til serveringsstedet B.Langseth. Vi har et allsidig tilbud, fiskemuligheter og naturopplevelser i særklasse. Vi tilbyr plass for både lange og korte opphold.

Marienborg Camping

Marienborg har egen camping ved utløpet av Neavassdraget til Selbusjøen, der det tilbys muligheter for leie av båter, hytter, telt og vognplass. Campingen er også tilrettelagt for sesongparkering av campingvogner.

Vikaenge bading

Vikaengene er en av Trøndelags fineste sandstrender. Ei halv mil med barnevennlig sandstrand ved Selbusjøen. Ligger like ved Årsøya fritidspark og Selbu Travbane, i sentrum av Selbu. I Putten ved Selbusjøen Hotell og Gjestegård kan man også bade.

B. Langseth

Cafe Langseth frister med et bredt utvalg av delikatesser for sine besøkende. Vi tilbyr alt fra frokostbuffet, via en rikholdig à la carte til vår hjemmelagede ostekake.

Vertshus Caroline

Tradisjonsmat, egenprodusert, lokal, og kortreist mat betyr mye for oss, og da så langt det er mulig, benytter vi oss av disse produktene. Med dette så varierer vi buffet på helg, dagens middag og spesialretter. Vertshus Caroline ligger ved Nea

Bjørkhov

Dette er en café som serverer kaffe, vafler, rundstykker, salater og mye annen god, norsk mat, i svært koselige omgivelser.

Selbu Restaurant og Bar

Ligger i sentrum av Selbu og tilbyr pizza, hamburgere og pastaretter. Take Away. Bestilling mottas på tlf. 73819500.


Skarvan og Roltdalen Nasjonalpark

Skarvan og Roltdalen nasjonalpark ble opprettet i 2004 og ligger i Selbu og Tydal kommuner i Sør-Trøndelag, og Meråker og Stjørdal kommuner i Nord-Trøndelag. I nasjonalparken og området rundt er er det mange ulike aktivitetstilbud. Skarvan og Roltdalen Nasjonalpark med mange fine fiskevann og flere TT hytter for overnatting og servering.

Selbu Bygdemuseum

Selbu Bygdemuseum ligger ved Selbu kirke i Selbu Sentrum. Museet inneholder en stor gjenstandssamling av bygdas mangfoldige kulturhistorie innen håndverk.

Norsk Radiomuseum

Norsk radiohistorie fra 1890 til 1980, samlet på et sted i naturskjønne omgivelser i Sjøbygda. Sykkel – og skiutstilling og radioutstyr fra andre verdenskrig er også å få sett. Både museum og restaurant med alle rettigheter. Norsk Radiomuseum ligger på gåavstand fra brygge.

Granby Gård

Utvandrerhistorisk utstilling om utvandring fra Neadalen og Norge til Amerika, som byr på historisk opplevelse i et særpreget miljø. Granby gård er også et sted for ulike kulturelle arrangementer. Granby Gård ligger på gåavstand fra brygge

 

Småbåthavner

Tømra Småbåthavn

Nøstermoen båthavn

Båtbrygge Løvåstunet

Selbu Småbåthavn / Putten

Brygge

Putten / Selbu Småbåthavn

Løvåsetunet

 

Source URL: https://www.selbusjoengrunneierlag.no/?page_id=61